Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begränsningar, ålder och en evig längtan efter en vuxen.



Du säger att du är den som uppfostrat mig,
men ärligt talat har jag uppfostrat mig själv i din närhet.
I höravstånd till era bråk, räckhåll till era hårda händer
och medan mina få år inte räckte till att förstå varför
vi var tvungna att sova hos mormor ett par nätter,
tog min äldre själ av erfarenhet initiativet att gömma oss
från all den smärta du sköljer ner med alkohol.




Övriga genrer av kapsyl
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-30 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kapsyl