Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå mig med kärlek

slå mig långtsamt
men slå inte för hårt
slå mig snabbt
men inte för löst
stanna hos mig länge
eller försvinn efter en smäll
härdar slagen bara för att du är min
älska slagen mer än vad du älskar dig själv
se inte in i ljuset för där finns ingenting
se in i mörkret och ta lite till
för kärlek slår dig hårdast
utan att ge efter för din kind
och kärlek sårar precis som allting
så slå mig långsamt
slå mig en gång till
ge mig kärlek
jag tror jag klarar lite till




Fri vers av Eliasf
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-30 19:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Hit me with your rhythm stick!"
"One good thing about music, when it hits, you feel no pain."
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Eliasf