Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och nu

Räknar timmar i sekunder
se in, se inte ut
lär dig leva, för varje minut
för om man inte ska tala,
passa på och njut

för om sekunder blir till timmar
vad får jag då ut
av att leva medans jag talar
ta en tyst minut

trolla bort ditt ledsna leende
med ett ord drar jag det ut
för om timmar är sekunder
kan vi lika gärna göra det här och nu




Fri vers av Eliasf
Läst 193 gånger
Publicerad 2014-04-22 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eliasf