Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dotters. 8 år...


Vårdikt

Snön smälter och blommor växer.
Humlan vaknar och surrar.
Vitsippor växer i rabatten.
Solen lyser.
Allt växer glatt.
Regnet faller ner och knoppar växer.




Fri vers av eliasson
Läst 408 gånger
Publicerad 2006-03-09 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eliasson