Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

Plötsligt trycker andra på mig.
Pressar mig hårt genom omöjlig kanal.

Spenderar lite tid till att
bearbeta oförrätten.

Sedan lär jag. Studerar. Tar efter. Testar. Förstår allt.

Börjar göra. Gör. Inser att jag inte förstår.

Kombinerar gör med är. Är i lek, är aktiv.
Det är skönt att vara.

Så länge det inte gör ont.
Eller blir svårt att vara.

Vilar. Gör inget. Bara är, ibland.
Väntar. Inte längre.




Fri vers av eliasson
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-03-09 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eliasson