Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bratwurst är en korv som består av litet av varje, så där som en korv absolut bör göra. Den är välkryddad, består inte av för mycket kött och är kusin till en korv i vars mitt infogats ost av någon märklig anledning


Bratwurst går också bra






En vän till mig hade en gång en kusin
vars bror reste till Jugoslavien och till
Malta. Men utan att ha en aning om att

ordet malta ingår som ingrediens i dess
erten 'Ris a la malta'. Den som introdu
cerade rätten för honom var en norsk

flicka vid namn Greta, vilken vid ett se
nare tillfälle utvandrade till Medelpad i
Sverige och fick en kull på fem barn, va

rav ett av dem var en gosse vid namn
Rickard som utvandrade till Tyskland
och där framlevde sina dagar som snic

kare och det är allt jag har att säga om
den saken, som Henrietta brukade säga
på den tiden hon levde och höll hov i
Frankfurt.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-03 15:08



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Bratwurst och
Frankfurter gott
som går hem som
texten man tar
dem med kläm!

2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP