Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själavård

De flesta dör gamla
- men ibland med en ung själ

samtidigt dör även unga
- men ibland med en gammal själ

Hur ser det ut för dig mitt i livet ?
Har du en ung eller gammal själ ?


© Christer Johansson 2013-10-01




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-01 13:03



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
ett barns själ. ser storögt på verkligheten.
2013-10-01

  CamillaO73
Vill gärna se mig som en ung själv som har mycket kvar att lära i livet
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP