Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildhallon & Vildrosor

Det är rött
Vildbevuxet och rött
allt omkring mig i en röd nyans

Rött skimmer över fälten
Rött läppstift på en mun
som närmar sig min mun

Det smakar Vildhallon
Det luktar Vildrosor

Kärlekens röda färg

© Christer Johansson 2013-10-01




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-01 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP