Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärligt talat

Orkar du med mej?




Övriga genrer av Mikael Eriksson
Läst 474 gånger
Publicerad 2006-03-09 14:34



Bookmark and Share


    Mikael Eriksson
------------
Ärligt talat

Orkar du med mej?, frågade jag.
Svaret kom liksom utifrån -
vem skulle orka med just dej,
när just ingen orkar med sej
alldeles själv?

------------
2006-04-02

  JML
Hm. En mening till kanske? Frågan hänger i luften. En knorr kan du väl få till (som du brukar)?
2006-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Eriksson