Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björn Ranelid

Björn Ranelid är ett medicinskt mirakel.

Han har tre sorters spermier.

Om en z-spermie kommer först till
ägget, blir barnet en klonad kopia
av Björn Ranelid.

En del gillar Ranelid,
en del ranelider.




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 402 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-10-04 16:09



Bookmark and Share


  louisegirl
Så bra :)
2014-05-06

  Lars Hedlin
;) Bra och sant antingen gillar man honom eller så...ZZZzzzzz
2013-10-06

  Maria Sundelin VIP
Han måste desutom ha en del morot i sina celler
2013-10-04

  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker att han är cool.
De som attackerar honom är bara avundsjuka.
2013-10-04

  Angel of love
Haha underbar!!
2013-10-04

  aol
ler, det var inte dåligt,
2013-10-04

  Marianne Räf
He he, så du hittar på!
Det var knappt att jag
hajade! Men det vore
intressant med hela
alfabetet för spermier.
Mångfald å variation...
2013-10-04

    Lone Wolf
*Ler*
Låter hemskt!
2013-10-04

    ej medlem längre
Hur ser de skillnad på alla Ranelidarna då?
2013-10-04

  Nina.H
Haha!!! Ja du e finurligt rolig du!
Stackars ranelider.. Får ju heja
på z-spermien då! :)
2013-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck