Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har Du bestämt Dig?

Att skapa en positiv förändring i sitt liv tar inte så lång tid.

När man väl har bestämt sig.

Har man inte bestämt sig räcker inte ens en livstid.

Har Du bestämt Dig?


http://hakans-blogg.blogspot.se/




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 193 gånger
Publicerad 2013-10-01 18:02



Bookmark and Share


  Håkan Wiklund
Larz, jag tar Ditt svar som ett Nej...:)
2013-10-01

    ej medlem längre
Det tar som sagt inte så lång tid.
2013-10-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror inte att det är så enkelt som att bara bestämma sig.
Dessutom vägrar jag att tro på positivt tänkande.

2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund