Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exklusiva Advokatbyråer & Inklusiva Advokatbyråer

Visst är det lite märkligt

En advokatbyrå kan fråga om det är
exklusive eller inklusive moms
vid köp av kontorsvaror som en häftapparat

Själva kan de fakturera 2000,-
exklusive moms i timmen
utan att blinka

Har efter över 15 år i branschen
lärt mig vad som menas med
frågan om moms

Det är helt enkelt att de
tycker att häftapparaten är dyr
som kostar 200,-

Ibland har man bara lust att säga åt
dem att om de jobbar 1 timme
extra så kan de köpa 10st
häftapparater om de vill

Men då kanske man har en förlorad kund ...

© Christer Johansson 2013-10-02






Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-02 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP