Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brittsommar


Rönnbärs rikedom
omen om snö och kyla
oktobersolsken




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-10-03 10:50



Bookmark and Share


  Anders Granström
Vacker! Kyla och värme, förväntan och avvaktsamhet.
2013-10-08

    ej medlem längre
Fint. Ja, rönnbär talar.
2013-10-05

  Lena K Nilsson VIP
Höstfina ord!
2013-10-04

  thyra
Färgrika ord som låter höstglöden lysa mot oss. Fint!
2013-10-04

  Quasimodo
En skön hösthaiku!
2013-10-04

    ej medlem längre
Jag tycker om din så fina haiku!

Bokmärker!
2013-10-03

  Anya VIP
Fint om rönnbären och solskenet. Hoppas vintern blir lagom snörik, så man kan åka lite skidor. Men det behöver ju inte bli så värst kallt.
2013-10-03

  Anna*
Härlig Haiku med påminnelse om att det snart är kallt.
Får njuta av det röda vackra så länge och hoppas på en hyfsat mild vinter ändå.
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP