Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egen ingång

husets fågel vill ha egen ingång
så han lär sig flyga inför andra

helst innan mörkret släcker
ljuset i tunneln




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 172 gånger
Publicerad 2013-10-04 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson