Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
90-tal.


Från Postkorsperiod


Hjulen snurrar.
Det gamla
virvlar upp som
damm, faster Kajsa
torkar av.

Blödande sår
på sjukhus, som
grönklädda
samariter, sammanbitet
syr ihop.

En svart nunna
försvann mitt under
porrfilmsinspelningens
strålkastarljus, till en
liten fläck på golvet.

Vi bakar in
sanningar i
dödens lera
och ler åt den
vackra keramiken.





Fri vers av Marianne Räf
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-05 16:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kanonbra text!Gillar upplägget!:-)
Tack!
2013-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf