Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett runt klot.

Världen är en plats,
för oss alla.

För oss som vill finnas,
för oss som helst vill försvinna.

Det enda vi alla egentligen har gemensamt,
är ovissheten vi alla lever med.

Vad ska hända, när, var, hur....?

Kärlek är bästa medicinen,
jag vill aldrig skiljas från dig.

Inte i detta liv,
inte i det som kommer därefter.

Världen är en plats,
för oss alla ?




Fri vers av Issue
Läst 165 gånger
Publicerad 2013-10-06 07:05



Bookmark and Share


  träsnidaren
Poetiskt bejakande.

Vilken rak och bra text. Väcker mig som läsare, får mig att fundera. Tack!
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Issue