Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor.

Ömma kyssar,
läppar som långsamt möts.

Varma kramar,
jag vill ha dig ännu närmre.

Pussar i nacken,
du doftar ungdom.

Mitt blottade hjärta mot ditt,
våra hjärtslag är tillsammans en vacker melodi.

Ömma kyssar,
det finns bara du för mig ...




Fri vers av Issue
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-13 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Issue