Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soppkök

Hungern bland regnets skurar.
Där faller också tårarna ner.
När man i sommaren,
upplever
vinterkyla.
- Mer och mer.

Lyssnande på livets röst.
Någonting är vägen här förbi.
Att ge rummet sin tid.
I den inre världen.
Som gör att dagen gryr.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-06 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP