Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Once one was a hell of a guy, having more than 3, sometimes four at the same time, killing hearts and souls, got some hurting puncheson the nose , of course... Not without reason, in course, to educate, oneself, to be, or not, someone else...


Vädrat, kulet eller mulning

On make

misstakes

of course...


Fotfolksont: Inte för att skada, bara för att, kemikalier rör runt, i ens huvuden,
gör hen ... Ursäktade eller... Fel... Att lära sig något av... Eller? Djur i diken, följer kanske lagen, med tiden...Får hen se sig om för låten, kan ske, tillåter sig, men inte helas...Mer eller mindre våld täktas offer för "det"`? Men, visst kan "det" hjälpa, en, aning...Så...I guess, or know, need, on, accept from Marie, just Juana...




Övriga genrer av figurett
Läst 287 gånger
Publicerad 2013-10-07 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

figurett
figurett