Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lesbianen

När jag var 40 år sade jag till en väninna, - Nej, nu får det vara nog. Jag tror jag ska gå i kloster.

Hon svarade, - Nej, för Guds skull, gör inte det, då finns det inga nunnor kvar.

Colette




Övriga genrer av Colette
Läst 387 gånger
Publicerad 2006-03-09 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Colette