Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid



Då, nu, tills dess.

Tiden förblir.

Urets visare tickar på.

Oron är.

Då, nu, tills dess.


Colette




Fri vers av Colette
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-05-29 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Colette