Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människovärde



"När spelet är över läggs kungen och bonden i samma låda igen"

Författare ??




Fri vers av Colette
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-18 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Colette