Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantomsmärtan

granen vill aldrig sluta peka
med sitt avbrutna finger

benet vill aldrig läka
så det kommer att amputeras

fantomsmärtan blir skälig ersättning
för sveda och värk




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-07 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson