Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

du vet att du är ensam
när allt du ser är tecken
som aldrig slår in

innan du är död




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 266 gånger
Publicerad 2013-10-07 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson