Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instrumental touch

Come and
play on me
my dear

Let me be
your
instrument
your violin

Touch me
like a
fiddlestick
moves over
violin strings

gently
quickly
softly

Please.
Let us
create
sweet
passionate
music,
A
mighty
pleasurable
joyful
symphony
for two...

A beautiful
desirable
symphony
written only
for me and you.




Fri vers (Fri form) av Filippa Jacobsson
Läst 380 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-08 11:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint hett erotiskt har skrivit en liknande tidigare..kram
2013-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Filippa Jacobsson
Filippa Jacobsson