Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stjärna lyser



En stjärna lyser på himmel klar,

likt en spegelbild av min kära,

hon är mitt allt och så underbar,

jag tackar Gud jag får vara henne nära,

hennes kärlek ska mig genom livet bära!




Fri vers av Håkan Berg
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-03-09 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Berg
Håkan Berg