Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hämtmat, takingaway, vad är det? Take it away, menar du väl? Lagar man mat så är det för att äta, äter man så skall man väl också laga maten? I alla fall om man äter någon annanstans än på restaurang.


Med känslor med i leken...




...är det ett rent nöje att skapa.
Skriva, laga mat, göra grejer.
Med kärlek med i leken, så funkar det.

Eller som de säger i England.
'Ayou(ffff)kiddinme?'




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-08 16:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det funkar var enda gång.
Härlig insikt.
Bugar ödmjukt inför denna stora visdom.
2013-10-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP