Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla kan knulla, text av gunnar hilén, inspirerade till kommentaren.


Kritik på en text (1039) en rick





Alla asfulla kan så bli
även minsta lilla det bi
fåglar ragla kan och trilla
vill det sig kan det gå illa
flyger gör humlan strax förbi




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-09 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP