Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text ur min diktsamling 'Dikter sprungna ur sorg och glädje'.


DS 035 En dröm i min verklighet






Du är en dröm
i min verklighet
i din dröm är jag verklighet

jag älskar dina händer
du älskar mig
med dina händer

i mina armar vilar du
en villa av vila
när jag vilar mina armar

min önskan om dig
när du inte är här
är en önskan jag när




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-10 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP