Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gräsets korta tid, av lars svedin, inspirerade till kommentaren.


Kritik på en text (1040)




Har ofta nog slagits av
vilket enastående liv ett grässtrå har.

Inte ens gräsklipparens
återkommande slaktknivar

kan få det att ge upp sin strävan
mot himmelens höjd.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-11 18:58



Bookmark and Share


  queenia
träffande, mitt i prick...

.... som ordsablare
är man som det där
grässtrået...

.. som aldrig ger upp sin
strävan att nå himlen.
2013-10-11

    ej medlem längre
" ge upp sin strävan"
det vackert, och fint formulerat!
kram
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP