Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en juste film med Robert de Niro, Bob Hoskins och några fler. Den heter 'Brazil' och sänds ibland i repris i teve. Den handlar om att fly och liknar litet handlingen i boken 'En vacker dag' av Ira Levin.


Frågor utan svar?




Vad finns väl i Montana
att se och begrunda
vad ser man att in spana
på städers barrunda?

Vilken yster själ
kan veta eller förstå sig på
och av vilka skäl
finns där en väg att gå?

Ser väl någon fågeln flyga
över mark och över äng
kanske violer blyga
klädda i dagg och satäng?

Vad bjuder väl allt id
en längtande varelse
vad nyttar väl all tid
till känslans uppenbarelse?





Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-12 12:42



Bookmark and Share


  ULJO
Alla frågor har svar och det är upp till betraktaren att ha egna tolkningar. En bra början är att ta sig an dina frågor
2013-10-13

  Nanna X
chilla chilla playa playa yo.

2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP