Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luft

Du säger att vi är varandras luft, de som gör att vi båda lever.

Men om du är min luft måste jag vara en fisk, för din kärlek kväver mig sakta men säkert.


Låt mig simma iväg, och spara din luft åt de som kan andas den.




Fri vers av mozquito
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-13 00:31



Bookmark and Share


    häxängel
Du fångar så fint hur det kan vara!
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

mozquito