Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

båge

tvingar upp huvudet
hakan mot taket
ögonen bakåt
som i en båge
vrider ryggraden märgen
av helt fel orsaker. eller rätt.

var är du nu
när rörelserna, gången
hängivet deformerats
ensamma ben och armar
oberoende av varandra
knappt funktionsdugliga
till annat än vår dans minnesskulptur?




Fri vers av dan ndizi
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-13 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dan ndizi
dan ndizi