Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lagisk tvist


söndagsdikt

Lagen er i haugen
betagen av den
Myten gjør ikke noen lyten
Men ryter gjør den
Sanningen tvinnas hårt
men en er den
Tvistas gør de lærde
men barna går på færde
Kosa meg rett
da blir dagen lett




Fri vers av ingvar tensmo
Läst 206 gånger
Publicerad 2013-10-13 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingvar tensmo