Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nr 38 "Vykort från Gryningen"

Ibland kan jaget kännas som någon annat

När jaget inte är ens egen person

Måste man fundera på vad som

är ytan och vad som är djupet

Du befinner dig i gryning

Men kan inte orientera dig

Navigera med hjärtat

bara med hjärtat

hjärtat

så finner du jaget


© Christer Johansson 2013-10-13







Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-13 11:21



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Ligger mycket i det, svårt men det leder nog ändå en tillslut rätt.
2013-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP