Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Schackpoesi


Skilda intressen

Han växte upp med schack

Spelade schack varje vecka

under ungdomsåren

under vuxenlivet

utan att hans far

en enda gång

kommit för att vara med och titta på

hur det gick när sonen spelade på klubben

Hans far hade andra intressen

Han växte upp med schack men utan sin far vid sin sida



© Christer Johansson 2013-10-13




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-13 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP