Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byrån



Jag samlar på lögner

sociala atomer

byggda på självtillit


Jag samlar på samtal

svikna löften

lovord från troende


Jag samlar på nyheter

Jag samlar på gränser




Fri vers (Fri form) av Owe Öst VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-13 21:34



Bookmark and Share


  cilax VIP
inget kattguld du samlar på. Gillas mkt
2013-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP