Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKSSKADAD TÖMD




Den gångna vintern har präglats av

hon jag en gång älskat


Den gångna präglats av stora demonstrationer

hon luktar

vintern har präglats av stora demonstrationer

vill du

Den gångna vintern av stora demonstrationer

ser du det

så våt

Den gångna präglats

Den gångna vintern av stora demonstrationer

ihjälslag

Den gångna av stora demonstrationer

hjärtat hennes dog

Den av stora demonstrationer

svinet bara slog henne dö


Den gångna vintern har präglats av stora demonstrationer


gångna vintern har präglats

svinet en kärleksskadad tömd


*


***


©2013jimbjörklund






Fri vers (Modernistisk dikt) av Jim Björklund
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-15 06:45



Bookmark and Share


  cilax VIP
gillar kaoset du bygger upp
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Jim Björklund
Jim Björklund