Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom på den här parafrasen då jag skulle skriva ett svar i mejlen, till Svante. Han jämförde det med att cykla, kan man det, gör man det bara.


Dagens ref lektion






Människan tänker då hon går
bara inte på att hon går.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-15 13:58



Bookmark and Share


  Nanna X
jag tänker ofta på att jag går och hur. jag tänker också över att jag är en människa eller om jag är det.
2013-10-15

    ej medlem längre
Den som inte tänker på h u r hon går,
faller lätt, får blåmärken och sår.
Och brytes benet så vips
hon får ligga i vagga och gips.
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP