Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad till att skriva, efter kontakt i mejlen med en personlighet här inne. Och nu spelas 'House of the Rising sun' med the Animals.


Hjärtats fem-i-tolv-känsla





Även jag känner det stundom
som om tåget har gått
för mig i många fall.

Men så tänker jag
att så länge man bara kan
ta sig till perrongen

det kan hända
att det skall finnas där ett tåg
för en att stiga på.

Det är inte försenat helt och hållet
det har bara inte rullat ut
från perrongen än.

Det var något med bromsarna
som fick det att vänta
med att starta igen.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-15 14:11



Bookmark and Share


  anathema VIP
Fascineras av ditt sätt att finna inspiration, måste vara en outtömlig källa. En god egenskap som skribent! Ord med tillförsikt i som jag skall försöka anamma, det är en vacker och tröstande tanke.
2013-10-16

  Nanna X
om du tänker på raden
I got one foot on the platform/the other one on the train
så akta så du inte får foten i kläm
2013-10-15

  Teresia Ridell
Fint text med själ i. Gillas !
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP