Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, det är förstås en parafras på något andra redan så många gånger och i så många exempel givit uttryck för.


Dagens parafras 20131014





Livet blev inte
'exakt som jag tänkte'

men det blev något
i alla fall.

Och tänkt
det har jag ju gjort en del.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-15 20:34



Bookmark and Share


  Nanna X
den var bra
2013-10-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP