Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försonad

Tanken faller

tiden går

åren förtär

jag undergår

inre förändring

försoning rotar

jag total

försonad.




Fri vers av Daniel Rockström
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-16 04:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Rockström
Daniel Rockström