Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Popcorn

Jag är trött.

Det är ju inte vårt fel!

Det är ju inte mitt fel!

Det är inte ditt fel!

Det är inte du det är jag!

Det är naturligt och oundvikligt.

Jag är trött.

Jag är trött på människor!

Deras drama och deras liv!

Jag är trött.

Vattnet jag dricker släcker inte längre min törst.

Köttet jag äter mättar mig inte längre.

Kroppen jag utnyttjar och har tillfredsställer inte mig eller någon annan.

luften jag andas är inte längre ren.

Jag är trött.

Snälla lämna mig ifred!

Ifred!

För att jag är trött!

För att jag äter popcorn!










Fri vers av Daniel Rockström
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-17 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Rockström
Daniel Rockström