Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aktsamma tankar

Vaknar med ena ögat öppet
Vaksam
Misstänksam
Fundersam

Lägger sig med andra ögat stängt
Omtänksam
Skötsam
Tröttsam

© Christer Johansson 2013-10-16





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-16 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP