Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en



Plötsligt slår det mig

att om man delade

på jordens resurser,

så att alla människor

fick sin rättmätiga del,

skulle allting se

så mycket annorlunda ut

för var och en av oss.

Det är då jag

sätter räkmackan i halsen,

reser mig från stolen,

rättar till min nyinköpta klänning

från Indiska

och tänker,

att jag är en av dom

som skulle kunna

göra skillnad




Fri vers av novembersol VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-17 17:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra tänkt!:)
2013-10-17
  > Nästa text
< Föregående

novembersol
novembersol VIP