Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poeter föds tidigt på morgonen.


Dagens dåligt väder hävdar gummistövlar.

 

sommar – höst, Glöm det!

hon är redan här och nu, men ändå inte ser, hörs bara kommande ilsket, kastade ut allt i sin väg.

-                          Vintern madam.

-                          Jag har ännu inte gett ett smeknamn till dig eftersom jag inte vill störa dig, och även om jag gör det jag skulle säga " vacker dam "i vit som krita stränder, med fransk make upp de´ naturale, du är underbart. 

mörka nätter du snäva i morgonljuset,

skalet ser verkliga gator och nya vändningar, gula löv som pryder trädkronor en timme sedan nu står vid foten av en tjock matta av träd som kräver stygn.

Frostiga lokalbefolkningen, på väg till sina bilar på parkeringen där de börjar arbeta, långt innan tiden för inträde i porten till huset där har lycka och ära att jobba.

 hundägare, de kan inte vara sämre,

det är oöverträffad och de lindade sina hundar i steg glatt lämna trakten,

Medan ”poeter” vi med en kopp varmt, håla hård i händer betecknar från fönster alla ljud och alla rörelser på land och vatten.

Det blev som en andlig plikt att låta dagen märket nu här för att läsa oss själva och ge ett kort efter för dem som har nöjet att följa oss i solidariskt steg.

  




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-18 07:32



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Jättefint! Tack!
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP