Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kalenderbitare är en grupp individer som tandläkare har svårast att få tag på som möjliga framtida patienter. Det har visat sig att bitande på kalendrar inte på långa vägar är lika farligt som att proppa i sig massor av karameller.


En slät kopp med tatueringar






Livet är som en serie av cirkusnummer.
De som inte uppträder i manegen
sitter och agerar publik.

Applåderar eller kastar ruttna äpplen
på clownerna
och trollkonstnärarna

medan de stackars djuren
paraderar förbi med vackert klädda
unga människor på sina ryggar.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-31 20:11



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja allt borde
väl tas till vara
på så vis skulle
vi inte bara jorden
utan även djuren
och människorna
klara utan fara!
Tänkvärt skrivet!

2013-10-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP