Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Akterseglad av massorna.


Ryggarna

Det är mera Action på sina
håll, än vad jag får se!
När jag var ute, denna fre-
dag, märkte jag att jag fick
se allt folk - bakifrån! -
De vände sig ifrån mig och
jag fick enbart se deras
ryggar! Jag var hemifrån i
precis 100 minuter. Kändes
längre. Det var kallt!--Vart
var alla påväg? Jag fanns
inte, blev totalt ignorerad.
De flesta tycktes känna -
- eller känna igen varandra.
Det var dötrist på Torget.
Jag köpte hallon från Marocko
och en kvist med röda mindre
tomater, i grönsaksståndet
för 30 kr. Det var ryggarnas
makt, som tycktes härska, den
här dagen! Jag tänker på
muslimgubbarna som knäböjer
emot Mecka, varje dag, i
moskén. De vänder då himlen
ryggen-och frun eller fästmön,
kanske, även, sin egen avel!
De bara tänker på en enda sak:
att ta grabbarna med sig till
någon prostituerad!--





Prosa av Marianne Räf
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-18 22:49



Bookmark and Share


  ULJO
Fint tema
2013-10-21

    ej medlem längre
Härlig text. Tänker man på ryggar ser man ryggar överallt.
2013-10-19

  H.C.B
önnu en bar med under, fast jag fintades bort med slutet. Horor och muslimer. Men iallafall. Skriv mera mmera MYCKCET mera mera. Stora vamra kvamar från sveriges framsida
2013-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf