Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Schackpoesi från verkligheten


Nr 41 "Sandviken Open" (Schackpoesi nr 6)

Han tittade på lottningen
den satt på väggen inför rond nr 5

Han hoppade till och utbrast:
"Men jag får ju bara möta starkt motstånd ju ! "

Vad han inte tänkte på
var att han i tävlingen
var rankad som nummer 78
av sammanlagt 90 deltagare

© Christer Johansson 2013-10-18





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2013-10-18 22:53



Bookmark and Share


  Magnus 7.0
gillar dina texter, så genomtänkta
så John Cleese skojiga.
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP