Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sportdårar

Det finns olika personligheter:

De som skriker hela tiden under matchen
oavsett vad som händer

De som hela tiden skriker "mååål" när ens lag inte ens har
börjat skjuta mot mål utan bara är i anfall

De som sitter tysta och koncentrerade under matchen
men plötsligt som en kanonkula flyger upp och skriker
"Måååål" när det blir mål för det lag personen hejar på

De finns de som byter kanal när det ser att det är
fotboll eller hockey det handlar om

Jag tillhör kategorin som flyger upp som en kanonkula
när det blir mål !

© Christer Johansson 2013-10-20





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-20 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP